maandag 27 november 2006

Woordspelletje

Woordspelletjes (= iedereen om de beurt 1 woord zeggen)






Opeens kwam ik naar boven om de fietssleutel in het gat van de fiets te verneuken, dat wil ik niet meer doen.



*



Gisteren maakte mijn auto een raar geluid. Het was een dikke vette scheet. Omdat ik niet veel vlees kan verteren kots ik regelmatig een vadsig dik opgeblazen wijf de bek vol. Dat is een heerlijke bezigheid, alleen heb ik stront aan de lul. Maar ergens hier op deze planeet leven volksstammen die naakt penetreren in koeien. Grote God Johannes Paulus de 2e, wat een motherfucker.



*



Hij wil likken aan de ijs van Sylvie Meijs. Vervolgens blowt papa een of 2 cq 3 voorgedraaide sjekkies inclusief gruis van appel moes gemaakt met dikke hoerige olijven saus. Deze lul komt klaar in appelmoes.
Die grote vadsige appels zijn aan het koken bij tante Sjaan. Gisteren pleurde deze ouwe mafkees keihard tegen een veertje maar eergisteren gebeurde niets.



*



Gisteren lieten dikke eenden veel schijt op de Edah vallen maar ganzen deden precies zoiets hetzelfde op het dak van de C1000. Daarna neukten Edah en C1000 met Aldi. Konmar die had teveel soa's opgelopen omdat Jan Linders teveel dikke opgezwollen aambeien in zijn anus had gestoken. Maar zijn dildo paste voortaan.



*



Morgen gaan gabbers zich scheren, maar ze headbangen ook heel vlug met hanekammen, daardoor gingen alle haren eruit en de volgende cavia's stampen erop. Zij groeven grote paddenstoelen op.



*



Piet die fistfuckte met een hengel, maar de kabouter pakte de hengel uit de aars van Johannes Paulus de 2e. Die zocht een pausmobiel want daar lag iets onder dikke condooms met aardbeiensmaak.



*



Er was eens een vogel die toen ging vliegen en hij moest toen gaan eten en daar moest hij niet van poepen maar hij zat toen langs Johannes Paulus II. Hij ging toen naar een discotheek en hij fietste door de bossen toen rookte hij een zwaan, en daar kwam niets tussendoor en morgen rennen de miertjes langs de kanaaldijkjes. Opeens hing hij aan springtouwtjes.



*



Marsmannetjes met dikke lippen gaan morgen zwemmen in een zwembad met 3 zwemvleugeltjes op de kade zonder ventieldopjes aan het strand en daar gingen kaashoofden neuken met babyzeehondjes. Toen op eens kwam er een dooie rietstaartmus langs gehuppeld maar die stook de kinderen van buurman Henk in de moskee, gevolgd door boeven zoals Willem waar 7 komkommers lagen samen te rinkelen. Toen zei hij dat ze dat niet meer mochten snoepen.



*



Op een dag dat Ali B door een man werd geslagen op zijn bakkes voelde Ali B zich wel moe. Opeens ging parakindje hem verslinden. Zij liep richting het park. Daar liep Ansje met haar vieze vuile kanker verloofde die zich de oren van de kop trok van de prinses van de EU-commissie deed de paus verslag van pasen met ringen rollen. In het bos liep kabouter Plop te ploppen naar andere beestjes. Zij woonden in een villa-wijkje vlak bij een oud koekje door kabouters gemaakt.


*



Later als ik groot wordt zal ik naar Bethlehem toe fietsen om lekker te helpen neuken. Ik dacht dat ze beter konden neuken dan mijn kinderen. Waarom wil ik niet ouderen vrouwen beffen met een aardbei? Dat is geen fijne ervaring en het gebeurde, ja!



*



Ik zag toevallig 84 hoeren broodjes smeren met kaas van de Aldi. Die waren lekkerder dan de spareribs van Burger King omdat daar sperma tussen de sla hing. Ondanks meerdere malen spuiten te voorkomen druipte het er flink onder.



*



Vrouwen die lusten geen cola omdat er veel bubbels rondhangen. Schudden voor gebruik is niet leuk voor vrouwen want zij worden niet geil van bubbels. Cavia's die lekker zitten te bubbelen krijgen schijt aan de bazen omdat cavia's dan bazen schijten. Lekker voor jou dan.



*



De gerbel is morgen heel hard in zijn coma gemept, wie zou dat gedaan hebben? Was dat misschien wel nodig omdat hij veel stuff in zijn poepert propte, alhoewel hij beter kan gaan met friet naar Pelmke om daar 2 frikandellen te gaan ruiken en dan wil hij steeds meer frikandellen. Friet is dan gemaakt van bloemkool.



*



Nichten fietsen hand op voet ondanks ze wel hard over de kop gaan in een vat bier en wij hopen op goeie hasjmiddelen in de peel die later affikt bij duizenden buurmannen, die veel hopen op gras, xtc en pep. Omdat verslaafden nooit lekker pilsjes drinken op de goeie terrasjes in het pretpark Walibi, is vandaag de dag dat er voor morgen 24 mongolen op schoolreis gaan naar de Efteling.



*



De waterfiets vaarde over een groot plasje pis met veel vissen erin. De eendjes zwommen richting de paal die over laarzen hing. Toen hij over die plas piste met zijn lange dikke vette hand waarmee hij aan die lange pik piste.



*



Toen er telefoons bestonden gingen er mensen raar kijken want daarmee deden zij telefoneren en daardoor ging een MAN naar Telford.
Ik liep over een grote kikker die zichzelf masturbeerde omdat hij toen moest klaarkomen. Daardoor ejaculeerde het lulletje precies op een hele dikke goeie anus.

Geen opmerkingen: